banner
banner1
banner2
Shanghai Daeyeon Chemical Co., Ltd.

SAYANG INGGO JANGKA

Diadegkeun dina 2013, Shanghai Daeyeon Chemicals Co, Ltd mangrupikeun perusahaan kimia anu profésional anu fokus kana panalungtikan sareng pamekaran monomér polimida. Pausahaan kami nengetan budidaya kamampuan inovasi sareng pamutahiran kamampuan panalungtikan sareng kamekaran pamekaran. 

aplikasi kami

Shanghai Daeyeon Chemical Co., Ltd.

Shanghai Daeyeon Chemical Co., Ltd.Inpormasi panganyarna kami

Naon éta Polimida?
Polimér ditetepkeun salaku jaringan molekul ageung sareng seueur unit ulang. Polimérida mangrupikeun jinis polimér khusus, anu diwangun ku monomér imid. Polyimides pisan pikaresepeun pikeun tahan panas, kakuatan mékanis, sareng sipat insulative. Naon Imide? Pikeun menangkeun ...
Polimida
Naon polimida dianggo pikeun? Polyimide dianggo pikeun tabung médis, sapertos catheters vaskular, pikeun résistansi tekanan burst nya digabungkeun sareng kalenturan sareng résistansi kimia. Industri semikonduktor ngagunakeun polimérida salaku napel suhu luhur; ieu ogé dianggo salaku panyangga tekanan mékanis. ...
Pi monomer
Salaku bahan diéléktrik anu pikaresepeun, polimérida parantos dianggo dina bidang éléktronika, aeroangkasa, sareng mobil anu ngalaksanakeun kabutuhan pikeun bahan-bahan anu tiasa dilaksanakeun saé dina kaayaan anu parah, sapertos suhu dinaangkat. Polimida mangrupakeun kelas penting tina polimén undakan ...
langkung seueur ningali