Tentang Kami

Élmu Sareng berorientasi Téhnologi, Palanggan Anu Hareup.

Tentang Kami

about-banner1

Diadegkeun dina 2013, Shanghai Daeyeon Chemicals Co, Ltd mangrupikeun perusahaan kimia anu profésional anu fokus kana panalungtikan sareng pamekaran monomér polimida. Pausahaan kami nengetan budidaya kamampuan inovasi sareng pamutahiran kamampuan panalungtikan sareng kamekaran pamekaran. Ngahubungan gawé babarengan jangka panjang sareng seueur institusi panalungtikan ilmiah domestik sareng universitas, sareng gaduh pangkalan produksi koperasi di Hebei / Jiangsu / Zhejiang / Shaanxi / Anhui sareng tempat sanés-saatos sababaraha taun pangwangunan, kami parantos ngahijikeun sababaraha polimérida anu alus teuing. monomér sareng pabrik film polimérida anu terkenal di dunya. 
Dina waktos anu sami, perusahaan kami nyayogikeun PMDA, s-BPDA, 4,4-ODA, TFMB, 6FDA sareng monomér dasar anu sanésna dianggo di pasar hilir. Perusahaan anu nganut kana "berorientasi sareng élmu téknologi, customer munggaran" filsafat bisnis, komitmen jangka panjang pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa bisnis profésional pikeun nasabah domestik sareng asing, parantos kéngingkeun kapercayaan mitra industri.