Warta

Inpormasi Teras kami.
  • Naon éta Polimida?

    Polimér ditetepkeun salaku jaringan molekul ageung sareng seueur unit ulang. Polimérida mangrupikeun jinis polimér khusus, anu diwangun ku monomér imid. Polyimides pisan pikaresepeun pikeun tahan panas, kakuatan mékanis, sareng sipat insulative. Naon Imide? Pikeun menangkeun ...
    Maca deui
  • Polimida

    Naon polimida dianggo pikeun? Polyimide dianggo pikeun tabung médis, sapertos catheters vaskular, pikeun résistansi tekanan burst nya digabungkeun sareng kalenturan sareng résistansi kimia. Industri semikonduktor ngagunakeun polimérida salaku napel suhu luhur; ieu ogé dianggo salaku panyangga tekanan mékanis. ...
    Maca deui
  • Pi monomer

    Salaku bahan diéléktrik anu pikaresepeun, polimérida parantos dianggo dina bidang éléktronika, aeroangkasa, sareng mobil anu ngalaksanakeun kabutuhan pikeun bahan-bahan anu tiasa dilaksanakeun saé dina kaayaan anu parah, sapertos suhu dinaangkat. Polimida mangrupakeun kelas penting tina polimén undakan ...
    Maca deui